info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Rotterdam Beach

Het ruisen van de golven. Een aangenaam zacht briesje, terwijl je geniet van de zon die langzaam in de zee zakt. Prachtige pastelkleurige wolken die zich uitstrekken zover het oog reikt. Het enorm veelzijdige strand van Hoek van Holland (ook wel ‘Rotterdam Beach’ genoemd, niet ver gelegen van Rotterdam) heeft alles wat een ‘gemiddelde’ strandganger wenst. Een bijzondere plek aan de kust met haar zee, strand, duinen, boulevard en verschillende attracties. Het strand is 250 meter breed en 3,5 km lang.

Denk maar aan het bezoeken van verschillende musea, zoals het spannende Fort 1881, het swingende museum RockArt of de Vuurtoren: het Nederlands Kustverlichtingsmuseum. Ook watersporters kunnen hier goed terecht. Hoek van Holland wordt ook wel gekenmerkt als de vier-seizoenen-badplaats van Rotterdam. In elke tijd van het jaar is deze plek namelijk de moeite van het bezoeken waard!

reserveren

De vier-seizoenen-badplaats van Rotterdam

Niet alleen in de zomer is dit dus een gezellige en fijne badplaats, maar ook in andere seizoenen kun je hier prima terecht. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het strand en in de winter zijn er talloze mogelijkheden voor het maken van een lange (duin) wandeling, een fietstocht of het bezoeken van historische plekken in het dorp. 

Maar ook als fan van architectuur ben je in Hoek van Holland aan het juiste adres. Er zijn verschillende gebouwen en woningen te bewonderen en te bezichtigen. Ook aan beelden en monumenten ontbreekt het niet.

 

  • Fantastische locatie voor alle leeftijden
  • Voor een rustige stranddag tot intensieve activiteiten
  • Voor elk budget
  • Ideaal voor teambuilding
  • Niet álleen leuk in de zomerperiode

Sluit je dag goed af

Wat je ook komt doen, in welk seizoen dan ook, zo’n dag kan pas echt goed eindigen met een bezoek aan een heerlijk restaurant. Strandrestaurant FF Tijd biedt in elke tijd van het jaar de ideale mogelijkheid om jouw dag perfect af te sluiten! Naast onze strandtent bieden wij ook een ruim aanbod aan activiteiten aan. Zo kun je bij ons, onder andere cocktail workshops volgen en salsa dansen. Ben je benieuwd geworden welke activiteiten FF Tijd nog meer aanbiedt? 

Activiteiten

De beachclub in Hoek van Holland

Strandrestaurant FF Tijd is een echt strandrestaurant met niet alleen een sfeervol, luxe interieur en goede bediening, maar ook kwalitatief hoogstaand eten. Vooral als je na een hele dag wandelen door de duinen, het bezoeken van allerlei interessante plekken of gewoon heerlijk luieren en bakken op het strand zin hebt in een knapperige verse pizza, zit je bij FF Tijd helemaal goed.

FF Tijd is namelijk de enige beachclub in Hoek van Holland die verse pizza’s serveert en ook nog het gehele jaar open is! Maar uiteraard niet alleen voor een overheerlijke verse pizza kun je er terecht. Er is een menukaart beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner. Dus waar wacht je nog op?

Maak een reservering

Via de website onze website vind je meer informatie over de ligging, neem je een kijkje op de menukaart en plaats je uiteraard een reservering. Niets zo fijn als een fijne dag in Rotterdam Beach af te sluiten bij strandrestaurant FF Tijd.

Reserveer nu!