info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Strandrestaurant FF Tijd

Terwijl je overdag een dagje doorbrengt aan het strand sluit je de dag af in een luxe restaurant. En waar kan je dit beter doen dan in strandrestaurant FF Tijd? Het restaurant is al decennialang een begrip in Hoek van Holland en is recent in een nieuw jasje gestoken. Daarom is het hoog tijd om eens langs te komen en te genieten van wat FF Tijd jou en je familie of vrienden te bieden heeft.

Neem contact op

Een fantastische locatie

FF Tijd ligt als restaurant Hoek van Holland op een waanzinnige locatie. Zo geniet je van een spectaculair uitzicht op zee. Dit is in de zomer geweldig, maar ook tijdens de andere seizoenen heeft de zee zijn charme. Of je nu kiest voor ontbijt, lunch of diner, het kan allemaal bij FF Tijd. Zowel jong als oud weten ons te vinden en komen maar al te graag langs om te genieten van wat er op de menukaart staat. Laat je daarom niet tegenhouden, maar breng een dagdeel door in ons prachtige restaurant aan de Noordzee.

Veelzijdige menukaart

Lunchen of dineren, het is allemaal mogelijk dankzij onze uitgebreide menukaart. Al onze gerechten worden bereid met verse producten en ingrediënten. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om een keuze te maken uit ons aanbod voor-, hoofd- en nagerechten. Kies bijvoorbeeld uit overheerlijke soepen, probeer eens een winters gerecht of gun de kinderen een lekkere pizza. Voor de kinderen is er ook een speciaal kindermenu. Je kan dus prima met de familie komen eten in ons restaurant Hoek van Holland. Schroom niet om je eet-, dieet- of allergie wensen aan ons door te geven. We houden zoveel rekening met je verwachtingen en gunnen iedereen een prettige ervaring in ons restaurant Hoek van Holland.

Borrelen aan de Noordzee

Strandrestaurant FF Tijd is voor een betaalbaar ontbijt, lunch of diner een prachtige en aantrekkelijke locatie. Elk menu wordt met liefde bereid en is een verwennerij voor de inwendige mens. Ons restaurant Zuid-Holland staat daarom garant voor lekker eten. Echter is ons strandrestaurant ook uitermate geschikt voor de borrel of een ontspannen drankje aan het strand. Wij hebben talloze drankjes en hapjes voor een ontspanning ochtend, middag of avond aan zee. Geniet bijvoorbeeld van onze koude biertjes of frisdranken. Wij hebben een grote selectie aan speciale wijnen en ‘Boschendal’ als huiswijn. Maak je borreluur compleet met een bittergarnituur of snacks. En uiteraard ben je naast je avondeten bij ons ook van harte welkom voor koffie met gebak!

Privéfeesten, trouwen en vergaderen

Hoek van Holland is natuurlijk bekend vanwege strand en zee en dit maakt het tot een aantrekkelijke locatie voor een privéfeest, maar ook voor een bruiloft of bedrijfsuitje. Er zijn volop mogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Je viert je feest of uitje op een bijzonder mooie locatie. Zelfs als het buiten regent zit je onder onze overkapping goed. Het team van strandrestaurant FF Tijd bezorgt jou en je gasten een onvergetelijke dag of avond. Schroom daarom niet contact met ons op te nemen als je zoekt naar een unieke locatie aan de Noordzee. Hoek van Holland is dé locatie om je privéfeest of bedrijfsuitje te organiseren en natuurlijk doe je dit bij strandrestaurant FF Tijd.

Waarom je komt eten in strandrestaurant FF Tijd

Wat maakt het aantrekkelijk om een keuze te maken voor ons restaurant Hoek van Holland? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • Je hebt de keuze uit een veelzijdige menukaart.
  • We houden te allen tijde rekening met je dieetwensen.
  • Naast ontbijt, lunch en diner ben je bij FF Tijd ook welkom voor een hapje en een drankje.
  • Gratis en voor de deur parkeren
  • Dankzij een aantrekkelijk kindermenu voelen ook kinderen zich meer dan thuis.
  • FF Tijd is dé locatie voor een betaalbare avondje uit eten.
  • Ons team bezorgt jou en anderen een prettige tijd in ons strandrestaurant.

Plaats een reservering bij FF Tijd

Wil je een plaatsje reserveren in ons restaurant Hoek van Holland en je laten verwennen met onze culinaire gerechten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0174-383341 of stuur ons restaurant een e-mail Schroom ook niet je ideeën op tafel te gooien als je op zoek bent naar een locatie voor je bruiloft of bedrijfsfeest. We helpen je graag, wat je verzoek ook is.

 

Neem contact op