info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Bedrijfsfeesten

Bij Strandrestaurant FF Tijd weten we wat er nodig is voor een spetterend en onvergetelijk bedrijfsfeest. Onze unieke strandtent en het prachtige uitzicht op zee vormen de ideale setting; een bijzondere invulling, feestelijke borrels & bites worden met aandacht door ons verzorgd.

Vraag offerte aan

Bijzondere bedrijfsfeesten Hoek van Holland

Bij FF Tijd geven we jullie zeeën van tijd om onbezorgd te genieten. Met 2 ruimtes en een ruime serre bieden wij ruimte aan uiteenlopende groepen tot 640 personen. We bieden verrassende arrangementen, beschikken over licht & geluid én verzorgen een breed scala aan workshops – geschikt voor het hele team. Zo maken we jullie bedrijfsfeest extra bijzonder.

  • Betrokken en ervaren personeel
  • Prachtige locatie aan het strand met serre
  • 3 aparte ruimtes, totale capaciteit 640 personen
  • Diverse & originele arrangementen 
  • Volledig verzorgde bedrijfsfeesten
  • Een breed scala aan leuke workshops
  • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Een ruime strandtent met prachtige serre

Strandrestaurant FF Tijd is ruim, licht en heeft een ontspannen sfeer. We zijn flexibel en bieden ruimte aan kleine en grote bedrijfsfeesten. Zowel binnen als buiten. Weer of geen weer, in onze serre houden jullie het ‘buiten’ altijd droog. Wij bieden diverse activiteiten aan, welke te vinden zijn op onderstaande link.

Activiteiten

Vraag een offerte aan voor een bedrijfsfeest

Voor de leukste bedrijfsfeesten ben je bij strandtent FF Tijd op de juiste plek. Wij beschikken over alle ingrediënten om er een geweldige dag van te maken. Ben je benieuwd naar de kosten voor een bedrijfsfeest Hoek van Holland bij FF Tijd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan per e-mail of via telefoonnummer 0174383341. Door het aanvragen van een offerte wordt snel duidelijk wat een bedrijfsfeest strand of teambuilding bij FF Tijd je kost en heb je iets om naar uit te kijken. Neem daarom direct contact met ons op voor het organiseren van bedrijfsfeest bij FF Tijd.

Vraag offerte aan