info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Welke mogelijkheden biedt FF Tijd?

Hoe fantastisch is het te trouwen op een buitenlocatie met uitzicht op zee? Je doet het in Hoek van Holland bij strandrestaurant FF Tijd. Wij garanderen je een topfeest waar je later met genoegen op terugkijkt.

Een mooie locatie is onlosmakelijk verbonden met trouwen. Daarom ga je voor je huwelijksfeest op zoek naar een unieke locatie waar ruimte is voor een DJ, het houden van een speech, het nuttigen van lekkere hapjes en drankjes of het organiseren van een geweldige barbecue. Bij strandrestaurant FF Tijd beleef je een onvergetelijke dag met familie en vrienden. Alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijksfeest zijn bij ons aanwezig. Zelfs voor een budget trouwfeest zit je bij ons goed. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat er mogelijk is binnen het budget.

Vraag offerte aan

Een origineel trouwfeest organiseren

Het huren van een trouwlocatie aan het strand brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Echter kijkt FF Tijd altijd naar wat het budget is en zoekt daarin met jou naar de juiste arrangementen. Wij hebben ideeën genoeg omtrent het organiseren van een onvergetelijk huwelijksfeest, dus neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Want hoe gaaf is het om in je jurk of trouwpak het ja-woord te geven aan je partner? En ja, dat doen we binnen de mogelijkheden van jouw budget!

Waarom je je huwelijksfeest viert bij FF Tijd

Trouwen bij strandrestaurant FF Tijd levert je altijd voordelen op. Waarom trouw je in Hoek van Holland in ons mooie restaurant?

  • Het team van FF Tijd verzorgt je huwelijksfeest tot in de puntjes.
  • Je viert je feest op een unieke locatie aan het strand.
  • Een huwelijksfeest is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen.
  • We denken graag met je mee inzake het plannen en organiseren van je bruiloft.
  • De bruiloftstaart én het huwelijksdiner zijn bij ons in goede handen.
  • Rondom FF Tijd is voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten.

Maak je wensen kenbaar en neem contact op met FF Tijd

Stap je over een aantal maanden in het huwelijksbootje en vier je je huwelijksfeest het liefst op een bijzondere locatie? Trouw dan op het strand bij FF Tijd en neem contact op met ons team om je wensen in kaart te brengen. We denken te allen tijde met je mee en zetten in op een onvergetelijke dag voor jou en je bruiloftsgasten. Overigens zijn we ook een prima locatie voor privé feesten of bedrijfsfeesten. Bel ons via +31(0)174 38 33 41 of stuur ons een e-mail. Je ontvangt altijd snel een reactie op je contactverzoek.

Neem contact op