info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Bedrijfsuitjes aan het strand

Een bedrijfsuitje Hoek van Holland is een interessante optie voor een onvergetelijke dag. Originele bedrijfsuitjes organiseer je namelijk bij strandrestaurant FF Tijd. Wij bieden de ruimte en locatie om te vergaderen én bieden de mogelijkheid voor een leuk teamuitje. Of het nu gaat om een kantooruitje met een paar collega’s of een bedrijfsuitje voor 100 personen, bij FF Tijd ben je altijd van harte welkom. Ons team bezorgt jou en je werknemers en collega’s een fantastische tijd in ons strandrestaurant. Wat zijn onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Hoek van Holland?

Vraag offerte aan

Welke mogelijkheden zijn er?

Hoe fantastisch is het om activiteiten met collega’s te beoefenen op het strand? De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje bij FF Tijd zijn eindeloos dankzij het brede strand. Zowel voor teambuilding als een bedrijfsuitje eten zit je bij ons helemaal goed. Culinair, creatief of sportief, het kan allemaal!

Dus of je nu met elkaar kookt om zo te werken aan een betere teambuilding of dat je een hapje met elkaar eet, strandrestaurant FF Tijd zorgt voor een onvergetelijke dag en bezorgt ieder een lach op het gezicht. Het is zelfs mogelijk een bedrijfsfeest met overnachting voor jong en oud te realiseren. Een volledig verzorgd bedrijfsuitje Hoek van Holland is bij ons daarom in goede handen

 

 

 

 

 • Fantastische locatie aan het strand
 • Diverse & originele arrangementen
 • Voor elk budget
 • Ideaal voor teambuilding
 • Heerlijke hapjes & drankjes
 • Alle wensen zijn bespreekbaar

Voor een betere teambuilding

Een bedrijfsuitje Hoek van Holland is een uitstekende keuze als je met je collega’s tijd wilt maken om te werken aan teambuilding. Tijdens een volledig verzorgd bedrijfsuitje op een mooie locatie ontdek je hoe zinvol het is om naar elkaar te luisteren en de leuke kanten in elkaar te zien. Een ontspannen bedrijfsuitje kan daar uitstekend bij helpen. Dus als je team uitjes ideeën zoekt om dit te verwezenlijken, dan komt onze strandtent FF Tijd goed van pas. Op een prachtige locatie aan zee worden workshops georganiseerd waar iedereen iets aan heeft. Actief, ontspannen of iets er tussenin, bij ons kan het allemaal. Het is slechts een greep uit ons veelzijdige aanbod.

Activiteiten

Bedrijfsfeest met overnachting

Voor goedkope teamuitjes zit je bij beachclub FF Tijd helemaal goed. Maar ook als je het wat luxer aanpakt heb je in ons strandrestaurant niets te verliezen. Want naast actieve of ontspannen teambuilding is het ook mogelijk om onze tent af te huren voor een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Hoe fantastisch is het om tijdens een bedrijfsfeest met overnachting aan het strand de zon in zee te zien zakken en in de ochtend op te zien komen? Bij FF Tijd behoort ook dit tot de mogelijkheden. Een bedrijfsfeestje Hoek van Holland is daarom niet saai, maar biedt avontuur, ontspanning en gezelligheid.

Waarom je een bedrijfsuitje aan het strand viert?

Een werkuitje of een bedrijfsfeest strand beleven in ons strandrestaurant levert je altijd voordelen op. Wij zetten de belangrijkste pluspunten voor je op een rij:

 • Tijdens een bedrijfsuitje profiteer je van ervaren en betrokken personeel. Zelf heb je nergens omkijken naar.
 • Je geniet van een adembenemend uitzicht op zee.
 • Je geniet van een breed scala aan leuke workshops.
 • Een bedrijfsuitje of groepsactiviteit wordt volledig door ons verzorgd.
 • FF Tijd is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
 • De totale capaciteit bij beachclub FF Tijd bedraagt 640 personen.

Vraag een offerte aan!

Voor originele bedrijfsuitjes ben je bij strandtent FF Tijd op de juiste plek. Wij beschikken over alle ingrediënten om er een geslaagde dag van te maken. Dit maakt het de moeite waard om langs te komen voor het inventariseren van je wensen en wat er zoal mogelijk is binnen het budget. Ben je benieuwd naar de kosten voor een bedrijfsuitje Hoek van Holland bij FF Tijd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan per e-mail of via telefoonnummer 0174383341. Door het aanvragen van een offerte wordt snel duidelijk wat een bedrijfsfeest strand of teambuilding bij FF Tijd je kost en heb je iets om naar uit te kijken. Neem daarom direct contact met ons op voor het organiseren van bedrijfsuitjes bij FF Tijd.

Vraag offerte aan