info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Vergaderen bij FF Tijd

Wil je vergaderen aan het strand en tegelijkertijd genieten van een fantastisch uitzicht over zee? Bij Strandrestaurant FF Tijd in Hoek van Holland bieden wij jou als ondernemer dé gelegenheid om dit te realiseren en garanderen we een inspirerende omgeving. Er zijn talloze mogelijkheden om in ons restaurant te vergaderen. Wij garanderen je een unieke locatie waarbij vergaderen en overnachten aan de kust tot de mogelijkheden behoort. Wat heeft FF Tijd jou nog meer te bieden?

Vraag offerte aan

Waarom vergaderen aan zee bij Beachclub FF Tijd?

Bij FFtijd bieden we jullie alles wat nodig is voor een goede vergadering. Diverse vergaderarrangementen, inspirerende ruimtes – per uur, dagdeel of dag te huur – inclusief flipovers en snelle WiFi. We hebben een breed scala aan originele teamactiviteiten in de aanbieding voor een extra inspiratieboost. Ook zetten we na afloop met plezier lekkere borrels & bites voor jullie klaar.

  • Betrokken en ervaren personeel
  • Inspirerende locatie aan strand met serre
  • Diverse & originele vergaderarrangementen
  • Vergaderen per uur, dagdeel of dag
  • Inclusief flipovers en snelle WiFi
  • Een breed scala aan originele workshops
  • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Welke mogelijkheden biedt Beachclub FF Tijd?

Een rustige en natuurrijke omgeving is een fantastische setting om te vergaderen aan het strand. Strandrestaurant FF Tijd denkt daarin graag met je mee. Vergaderen in Zuid-Holland doe je daarom bij onze beachclub. Wij bieden volop mogelijkheden om zorgeloos te vergaderen. Er zijn diverse vergaderruimtes voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast heb je bij FF Tijd de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Ook voor een gezellige teambuilding activiteit of een workshop locatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Een ruime strandtent met prachtige serre

Strandrestaurant FFtijd is ruim, licht en heeft een ontspannen sfeer. We zijn flexibel en bieden ruimte aan kleine en grote teams. Zowel binnen als buiten. Weer of geen weer, in onze serre houden jullie het ‘buiten’ ook altijd droog. Op zoek naar een vergaderruimte waar de kids zich ook vermaken? Onze speelhoek en luchtkasteel bieden de uitkomst!

Vergaderen aan het strand in een oase van rust

Wil je vergaderen aan de kust en zoek je hiervoor bijzondere evenementenlocaties? Strandrestaurant FF Tijd is dé plek waar je moet zijn! Vraag per e-mail een offerte aan voor vergaderen aan het strand of neem telefonisch met ons op via 0174383341. We staan je met plezier te woord.

vraag offerte aan