info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Trouwen op het strand

Trouwlocaties aan zee staan garant voor romantiek, warmte en gezelligheid. Bij je bruiloft regelen is het strand een goed iets om mee te nemen in je trouwplannen. Je droom om te trouwen Hoek van Holland wordt werkelijkheid door je bruiloft te vieren bij strandrestaurant FF Tijd, een fantastische officiële trouwlocatie. Op onze trouwlocatie beleef je een geweldige dag met familie en vrienden. FF Tijd beschikt over alle ingrediënten om er voor jou en je gasten een bijzondere dag van te maken. Trouwen doe je daarom in ons luxe strandrestaurant.

Vraag offerte aan

Een onvergetelijke dag, verzorgd door FF Tijd

Hoe prettig is het om te trouwen zonder dat je ergens omkijken naar hebt? Strandrestaurant FF Tijd ontzorgt een bruidspaar op ieder vlak. Het gaat tenslotte om een dag die je nooit meer wilt vergeten en waar je later met plezier op terugkijkt, nietwaar? Genieten, daar draait het om en daar helpt ons team je graag bij. Je bruiloft plannen en vormgeven, bij strandrestaurant FF Tijd denken we graag met je mee.

We bieden je een prachtige trouwlocatie en maken het mogelijk om op het strand een fantastisch feest te vieren met je dierbaren. Strand bruiloft ideeën opdoen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden op onze trouwlocatie in Hoek van Holland of kom langs in ons restaurant.

 

 

 

 • Volledig verzorgd door FF Tijd
 • Originele arrangementen
 • Unieke locatie aan het strand
 • Wij denken graag met je mee
 • Voor kleine en grote groepen

Waarom je trouwt op het strand van Hoek van Holland

Hoe romantisch is het om te trouwen op het strand? Bij FF Tijd in Hoek van Holland bieden we jou die mogelijkheid. Trouwen op het strand in buitenland is daarom niet nodig. Wij hebben een prachtige feestlocatie op het strand en maken trouwen op het strand voor jou en je gasten mogelijk. Ons betrokken team van medewerkers is er op gebrand om jou en je gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Een afspraak maken om je wensen door te nemen is daarom zeker aan te raden. Wij gaan graag met jou in gesprek om er achter te komen wat je wilt en hoe jouw ideeën zijn voor je grote dag. Bovendien krijg je op die manier een goede indruk van onze feestlocatie aan het strand.

Romantisch trouwen Hoek van Holland

Strandrestaurant FF Tijd is flexibel als het gaat om romantisch trouwen Hoek van Holland. Zo bieden we ruimte aan zowel intieme als grote bruiloftspartijen. Trouwen kan zowel binnen als buiten. Zelfs als het regent blijven jij en je gasten droog dankzij een overkapping. En ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens je bruiloft. Er is een speciale speelruimte waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Dit maakt het zeker interessant om ons mee te nemen in trouwlocaties aan zee. Trouwen Hoek van Holland bij FF Tijd garandeert je daarom een schitterende locatie op het strand inclusief faciliteiten voor jong en oud.

Workshops en een feestelijk diner

Trouwen Hoek van Holland is niet compleet zónder een hapje en een drankje en een verzorgd diner. Want bij een bruiloft hoort na de ceremonie natuurlijk een grootse bruiloftstaart. Bovendien wil je ook je dag gasten voorzien van een overheerlijk diner. Bij FF Tijd ontzorgen we jou ook graag op dit vlak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om gasten het naar de zin te maken. Uiteraard gaan we graag met jou in gesprek wat hierin je wensen zijn. Iets wat je ook weer kunt afstrepen van je checklist trouwen! Verder biedt het strandrestaurant van FF Tijd ook mogelijkheden om activiteiten en workshops te organiseren voor je gasten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop cocktails maken? Het is een leuke afwisseling op een soms lange en intensieve dag. Informeer geheel vrijblijvend naar wat er zoal mogelijk is.

Hierom trouw je bij strandrestaurant FF Tijd

Trouwen Hoek van Holland bij beachclub FF Tijd is om meerdere redenen interessant. Wat maakt het de moeite waard om bij ons je bruiloft te vieren? Wij zetten alle voordelen trouwen Hoek van Holland voor je op een rij:

 • Je trouwt op een prachtige locatie aan zee, wat wil je nog meer? Zelfs bij regenachtig weer beleef je nog een fantastische tijd met iedereen die je lief en dierbaar is.
 • Strandrestaurant FF Tijd heeft een ervaren en professioneel team van mensen dat jou en je gasten een onvergetelijke dag bezorgt.
 • Je hebt bij ons de keuze uit diverse originele trouwarrangementen.
 • Op onze trouwlocatie is plek voor totaal 640 mensen.
 • Licht, geluid, workshops, eten, bij ons kan het allemaal.
 • Rondom het strandrestaurant is voldoende plaats om de auto te parkeren.
 • Naast trouwen Hoek van Holland is het ook een optie om bij ons je vrijgezellenfeest te vieren.

Vraag een offerte aan voor je bruiloft

Ga je binnenkort in ondertrouw of wil je trouwen op het strand? Je hebt altijd de keuze uit diverse trouwlocaties aan zee waaronder ons trouwrestaurant FF Tijd voor je bruiloft of een privé feest. Een strand bruiloft is probleemloos te realiseren door je huwelijk bij ons te vieren. Trouwen Hoek van Holland brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Kosten trouwen worden je snel duidelijk door het aanvragen van een offerte. Een afspraak maken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om jouw droombruiloft in Hoek van Holland te bespreken en ga voor een compleet verzorgde bruiloft aan het strand. Dit doe je telefonisch via 0174383341 of per mail info@fftijd.nl.

Vraag offerte aan