info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Alles is gehuld in een kerstsfeer van mysterie… In teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk kerstbitcoins te verzamelen voor Santa, zodat hij genoeg kerstcadeaus kan kopen op een speciale locatie, maar net wanneer je denkt dat je dichter bij de overwinning komt, word je plotseling twee stappen teruggezet. Eén van jullie speelt de rol van de Grinch, saboteert de vrolijke festiviteiten en is niet te vertrouwen! Maar wie? Wie is de Grinch?! Deze uitdaging omvat kerstpuzzels, winterse hersenkrakers en uitdagende opdrachten, evenals sabotage, een gezonde dosis kerstwantrouwen en teamwork. Wie slaagt erin de Grinch te ontmaskeren en gaat er met de prijs vandoor?

WAAROM ‘WIE IS DE GRINCH’?

  • Een leuke ontdekkingstocht door een (nieuwe) stad of kustplaats.
  • De perfecte combinatie van teambuilding en plezier.
  • Te spelen in elke kustplaats of stad.
  • Ludieke opdrachten en puzzels.

Vanaf 20 personen.

Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Vraag offerte aan

GEÏNSPIREERD OP EEN BEKENDE TV-SHOW

“Wie is de Grinch?” is geïnspireerd op de populaire televisieserie “Wie is de Mol?” Net als in de echte versie moeten de spelers in “Wie is de Grinch?” proberen te ontdekken wie de boel saboteert en wie te vertrouwen is. Wie zal uiteindelijk met de ultieme hoofdprijs weglopen? De klopjacht op de Kerst-Grinch is officieel begonnen!

SPANNENDE ELEMENTEN EN OPDRACHTEN

Diverse uitdagingen, fysieke taken en puzzels komen samen in “Wie is de Grinch?”. In teams gaan jullie op pad met behulp van een tablet. Wie kan de meeste kerstmissies voltooien en de meeste punten voor zijn of haar team verzamelen? Maar wees op je hoede, want de Grinch staat klaar om jullie feestelijke plannen te dwarsbomen!

BESCHIKBAAR OP ELKE LOCATIE LANGS DE KUST

We hebben samenwerkingsverbanden met gezellige strandpaviljoens en restaurants in kustplaatsen in heel Nederland, van Hoek van Holland tot IJmuiden. Als je een andere locatie in gedachten hebt, aarzel dan niet om het ons te laten weten!