info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Wat is ijssculpturen maken?

Kunnen jullie wat extra gezelligheid gebruiken tijdens de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie, gevolgd door een drankje en een smakelijk warm hapje, is een fantastisch idee om het team weer op te peppen te midden van de winterse sleur. Ontdek je innerlijke kunstenaar, beeldhouwer, of ijskoning(in) tijdens deze leuke ijssculptuurworkshop! Het vergt enige oefening, maar al snel is iedereen druk bezig met zijn of haar eigen creatie. Deze workshop is zeer toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en persoonlijkheden, waardoor het een geschikte keuze is voor bedrijfsuitjes en familiedagen. Als jullie de workshop tijdens de kerstperiode plannen, zal onze eigen Kerstman met zijn elfjes de workshop leiden!

WAAROM KIEZEN VOOR IJSSCULPTUREN?

  • Het ideale uitje tijdens de koude wintermaanden.
  • Een echt unieke ervaring om te delen met het hele team.
  • Iedereen krijgt zijn eigen ijsblok en gereedschap om mee te werken.
  • Een plezierige gastheer (met mogelijkheid tot de Kerstman!)

Vanaf 20 personen.

Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Vraag offerte aan

CREATIEVE MOGELIJKHEDEN

Je zult versteld staan van wat je kunt creëren met een groot blok ijs! Hoewel het wat verbeeldingskracht vergt, zal het ijsblok tijdens de workshop steeds meer vorm krijgen, en je zult een steeds duidelijker beeld krijgen van je creatie. Als je zelf niet direct inspiratie hebt, staat onze creatieve kunstenaar klaar om je tips, trucs en leuke ideeën te geven.

DE WORKSHOP

Onze ijssculptuurworkshop begint met een korte introductie over de technieken van het ijsbeeldhouwen. We besteden ook aandacht aan veiligheid, omdat werken met ijs en gereedschap voorzichtigheid vereist. Je krijgt verschillende gereedschappen zoals beitels en schrapers en leert hoe je ze op de juiste manier kunt gebruiken.

OP GEZELLIGE LOCATIES

We werken samen met gezellige restaurants langs de Nederlandse kust. Na het ijssculpturen kun je genieten van een gezellige borrel en/of diner bij een knapperend haardvuur. Heb je een andere locatie in gedachten of wil je deze workshop graag op je eigen bedrijfsterrein organiseren? Deze workshop is niet gebonden aan een specifieke locatie!