info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Wat is blokarten precies?

Altijd al eens willen Blokarten? Dat is mooi. Wij bieden al ruim 10 jaar blokart sessies aan op het strand. Zin in een spannend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuk dagje uit met de familie?

Blokarten is de nieuwe benaming voor strandzeilen ook wel landzeilen genoemd. De naam blokarten komt van het merk ‘Blokarts”. Dit merk heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Blokarten is geen lastige sport om te leren, je stapt in de kart en na een korte introductie ga je als professionele zeiler over het land heen!

Het blokarten is makkelijk handelbaar voor iedereen, jong oud sportief of gewoon voor de gezelligheid. Je zal worden begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uit legt en ervoor zorgt dat je na een kwartiertje een pro-zeiler bent!

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga harder en steeds harder. Hoor de wind langs je oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht.

Ideaal om er met vrienden, familie of collega’s een leuk dagje van te maken! Blokarten is perfect te combineren met powerkiten of een andere activiteit.

 

Offerte aanvragen

Programma blokarten

  • Ontvangst in Strandtent
  • Uitleg blokarts
  • Blokarten