Strand workshops

/Strand workshops
Strand workshops 2019-03-23T20:28:14+00:00

slippers pimpen

SLIPPERS PIMPEN

Wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers! Je kan kiezen uit verschillende teenslippers. Alle materialen waarmee je gaat werken liggen op tafel waaronder kralen, parels, bedeltjes, glitters, lintjes en nog meer. Gezellig met zijn allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

slippers pimpen 1       slippers pimpen

Prijs vanaf
27,50 p.p

zandsculp

ZANDSCULPTURE

Een van de creatiefste strand workshops die wij aanbieden waarbij u leert hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met zand. In teams gaat u de strijd aan om het mooiste en origineelste zandkasteel neer te zetten. En in de winter hebben wij de ijsvariant namelijk ijssculpturen/ ijsgarven. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider

Prijs vanaf 19,50 p.p

surfing

SURFLESSEN

Voor alle kinderen die een A diploma hebben; ga lekker met je vrienden surfen! Je krijgt onder professionele begeleiding goede instructies. Eerst op het land en daarna in de zee. Na het surfen bij FF Tijd frietjes eten met een lekkere verkoelende kan ranja! Als toetje krijg je een lekker ijsje. En je ouders? Die vermaken wij wel! Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 25,00 p.p
BROCHURE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN