Sportieve workshops

/Sportieve workshops
Sportieve workshops 2019-03-23T20:27:47+00:00

powerboat te Scheveningen, powerboat varen Scheveningen bedrijfsuitje Scheveningen3

RIB POWERBOAT

Eén van de snelste speedboten van Nederland bevindt zich in Hoek van Holland. Stap in voor een onvergetelijke trip op de Noordzee, met een snelheid van 80 km per uur over het water. Minimaal 6 personen per boot. Tijdsduur 30 min.

Ribvaren

Prijs vanaf
€ 39,50 p.p
Power kiten, kiten, Hoek van Holland

Voor powerkiten of kiten bent u bij ons aan het goede adres. In Hoek van Holland staat er altijd goede wind voor de strandactiviteit.

POWERKITEN/KITEN

Met deze activiteit ga je met zijn allen het strand van Hoek van Holland op en leer je de krachten van de natuur kennen. Je leert omgaan met professionele (power)kites. Na een korte uitleg en een veiligheidsinstructie kan zowel jong als oud een begin maken met powerkiten/kiten. Deze strandactiviteit is mogelijk vanaf 10 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 22,50 p.p
strand activiteit boeren beachgolf

Boeren beachgolf is super leuke activiteit op het strand van Hoek van Holland. Dit is 1 van de meest geboekte activiteit bij ons.

BOEREN BEACH GOLF

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden! Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 22,50 p.p
solextour Westland, Rotterdam, Hoek van Holland, activiteit

Op de solex door Hoek van Holland en Westland. Een leuke tour met interessante en leuke feitjes over De Hoek.

SOLEX

De Solex, helemaal terug van weggeweest! Gezellig met z’n allen op een elektrische Solex door Hoek van Holland toeren. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 29,50 p.p

BEACHVOLLEYBAL TOERNOOI

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s?

Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi? Dat is mogelijk. Beach volleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beach volleybal is toegankelijk voor iedereen en beslist een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven.

Prijs vanaf 19,50 p.p

summer games

CRAZY SUMMER GAMES (BEACH GAMES)

Vrijgezellenarrangement

Is een mix van verschillende spellen en opdrachten waarbij in teams wordt gewerkt. Hierin staan samenwerking, communicatie en plezier centraal. Het is een gevarieerd programma met actieve en minder actieve spellen. Hierdoor is er voor elk wat wils tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of familiedag.

Prijs vanaf
23,50 p.p.

Beach Bootcamps is gelanceerd!

Vanaf nu kan je een bootcamp op het strand van Hoek van Holland boeken ideaal als bedrijfsuitje of teambuildig!

Wil jij actief op het strand bezig zijn met je team? Vraag dan gelijk een offerte aan.

BROCHURE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN