Spel workshops

/Spel workshops
Spel workshops 2019-03-23T20:25:23+00:00

Expeditie Robinson Hoek van Holland bedrijfsuitje hoek van holland

EXPEDITIE ROBINSON

Dit is een van de leukste spel workshops in Hoek van Holland die niet mag ontbreken Expeditie Robinson, een unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft FF Tijd een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel op het strand van Hoek van Holland, waarin de teambuilding spirit hoog staat!

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Er volgt namelijk een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een positieve stem uit voor één van de andere teamleden, deze stemmen leveren punten op die later van belang zijn om in de finale de ultieme Robinson te worden!

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Durft u met uw team de uitdaging aan? De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen.

Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen? Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
24,50 p.p

Expeditie Robinson

EXPEDITIE ROBINSON DELUXE

Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Van 12 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider. 

Wilt u de dag lekker afsluiten met een bbq? Kijk dan hier.

Prijs vanaf 25,00 p.p

rat

WIE IS DE RAT

Het Wie is de Rat spel bevat alle elementen om een groepsuitje tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad en vervul je diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar… één van je teamleden is de rat en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en teamspirit ben je in staat om de rat te ontmaskeren. De vraag is, wie kun je vertrouwen? Vanaf 20 personen. Tijdsduur 3 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 29,50 p.p

volleybal

BEACHCAMP PARCOUR

Op het strand bieden wij de mogelijkheid tot het uitoefenen van allerlei leuke beachgames op het strand van Hoek van Holland. Voor uw beachkamp kunt u kiezen uit 4 verschillende onderdelen kiezen: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beachhockey, beachsoccer, loopski’s of frisbeeën. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Begeleider apart bij te boeken.

Prijs vanaf 17,50 p.p

wereldbol

WERELDBOL

Een wereldbal is een twee meter grote opblaasbal waarmee het team een parcours met verschillende hindernissen aflegt. Deze spel workshop klinkt simpeler dan het is, want één van de teamleden dient boven op de bal plaats te nemen!

Prijs per wereldbol 99,00 p.p
BROCHURE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN