Paasbrunch

/Paasbrunch
Paasbrunch 2019-04-03T19:36:13+00:00

Heerlijk paasbrunch bij strandrestaurant FFTijd

Wilt u Pasen gezellig met de familie vieren op het strand ? Dan is de paasbrunch bij strandrestaurant FFTijd in Hoek van Holland wat voor u! Een leuke dag waarbij u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. De paasbrunch is geschikt voor oudere en jongere. Wij zorgen voor alles, ook het entertainment. Brengt u feestdagen met een gerust hart door en geniet van alle gezelligheid!

Bij aankomst ontvangt u een heerlijk glas bubbles waar na u verder kunt genieten van ons uitgebreide brunch buffet. Het buffet bestaat uit:

  • Diverse warme en koude gerechten
  • Boeren yogurt en melk, muesli, cruesli, droog en vers fruit
  • Eieren bereid zoals u het wil
  • Een uitgebreid assortiment aan luxe vleeswaren, kaas, vis- en vegetarische soorten beleg
  • Verschillende soorten vers brood
  • Heerlijke huisgemaakt soepen
  • Beenham en kroketten
  • Verschillende soorten quiches
  • Zoete broodjes en dessert

Er zijn nog een aantal plekken vrij  reserveer snel!

Het beste paasbrunch met het hele gezin

Ben je op zoek naar een plek om Pasen te vieren met het hele gezin inclusief jonge kinderen? Bij strandrestaurant FFTijd zullen kinderen zich niet te vervelen aan tafel. Ze kunnen buiten spelen op een opblaasbare speeltuin of spelen met divers speelgoed in de speelhoek binnen.  Het pasen buffet biedt ook keuzes voor jongere kinderen, zodat ze een heerlijk gerecht kunnen samenstellen.

Een hele dag plezier op het strand tijdens Pasen!

FFTijd biedt een kinderboederij op het strand met echte beesten.  De kinderboederin is de hele dag beschikbaar voor bezoekers . Neem foto’s, speel verantwoord met de dieren en voed ze!  Geniet daarna van een warm drankje of een hapje in ons strandrestaurant! Wordt het laat? Kom dan bij ons voor een lekkere diner!

Het pasen diner loopt snel vol, dus reserveer snel!

Bent u geïnteresseerd in andere arrangementen buiten Pasen?

We bieden het hele jaar door verschillende activiteiten voor grotere en kleinere groepen,  workshops culinaire workshops en meer . Wil je meedoen? Bekijk dan onze arrangementen pagina. Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek was? Vraag ons dan om een brochure of neem contact met ons op.