PARTICULIER

/PARTICULIER
PARTICULIER 2018-05-09T07:58:55+00:00

vrijgezel

VRIJGEZELLENPARTY

Vrijgezellenarrangement
  • Welkomstcocktail en een Hawaii-slinger
  • Workshop: zumba, salsa, cocktails shaken, djembé, beachgames
  • Dineren: 3 gangen menu met vis of vlees en een feestelijk dessert
  • Inclusief 2 drankjes uit het Hollands drankassortiment
Prijs vanaf
54,50 p.p.

trouwen

TROUWEN

De meest romantische bruiloft vier je op het strand. Laat jullie wensen over aan onze ervaren eventmanagers en jullie hoeven nergens meer aan te denken dan aan de liefde voor elkaar.
Meer informatie kunt u vinden in onze brochure.

feest

FEESTARRANGEMENTEN

(Bedrijfs-)feesten en partijen FF Tijd kan na uw diner of BBQ ook uw avondfeest verzorgen. Dit kan in de vorm van een borrel met drankjes en kleine hapjes, maar wij kunnen ook een knalfeest verzorgen met DJ of live-band. Met onze ervaring en goede contacten begeleiden wij u naar de juiste keuzes. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden bij het boeken van een eigen DJ of liveband. Wenst u dit, neem dan contact met ons op.

Love Boat Party Waan je op een cruiseschip! Omgeven door matrozen, grote schalen met flessen wijn, bubbels, en hapjes hebben jullie een echt cruiseschip feest. Met diner dansant in nautische sferen genieten jullie van een heerlijk diner wat wordt begeleid door onze fantastische band! Dit is een super avond voor het hele bedrijf. Prijs op aanvraag

Caribbean Party De zwoele klanken zetten je heupen in beweging. Waan je op een tropisch eiland en geniet van de bijpassende aankleding en drankjes. Prijs op aanvraag.

Jaren 80 Party De één vindt de muziek fout, de ander goed. Hoe dan ook: de jaren ‘80 waren legendarisch, met de felle kleuren, schoudervullingen, beenwarmers en bijzondere haardracht. Prijs op aanvraag.

White Party Dress-code wit plus opzwepende beats! Dat zijn de hoofdingrediënten van dit knalfeest. Stilstaan is haast onmogelijk, want onze DJ draait de beste clubplaten naadloos aan elkaar. Prijs op aanvraag.

groep

BBQ

Uw feest is pas compleet met een uitgebreide barbecue bij FF Tijd! Al onze barbecues worden standaard geserveerd met een saladebuffet, brood en frieten.

De genoemde prijzen gelden vanaf 25 personen.

BBQ Viande

Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Lamsracks, Runderhamburgers en Mexicaanse worst.

19,50 p.p.
BBQ Terre et Mer

Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Lamsracks, Runderhamburgers en Mexicaanse worst, Black Tiger Gamba’s en een hele Zalm van de BBQ.

25,50 p.p.
BBQ Grande

Gemarineerde Kipsaté, Shaslicks met Uien en Paprika, Lamsracks, Runderhamburgers en Mexicaanse worst, Black Tiger Gamba’s en een hele Zalm van de BBQ, en heerlijk malse Ossenhaas.

34,50 p.p.
BBQ “La Casona”

Unieke BBQ-specialiteiten op onze fantastische locatie. Live cooking door onze gepassioneerde grillers. Zij serveren onder andere Argentijns rundvlees met chimichurisaus, South Carolina pulled porc met koolsalade en een homemade BBQ saus, Jamaicaanse jerk chicken, Spaanse inktvis op spiesen en makreel met een Thaise vissaus. Als bijgerechten worden witlof met een honing/balsamicosaus en geroosterd stokbrood met tomaat en knoflook geserveerd. Alles wordt bereid op een houtskoolgrill. Een onvergetelijke ervaring kunnen zij u bezorgen door een heel lam gespannen op een kruis boven een open vuur te roosteren. Alleen de Argentijnse gauchos doen hen dit na. Vanaf 40 personen.

37,50 p.p.
BROCHURE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN