Kerst Ontbijtbuffet

/Kerst Ontbijtbuffet
Kerst Ontbijtbuffet 2019-03-23T20:22:20+00:00

Geniet van het kerstontbijt op het strand bij FFTijd

Begin eerste en tweede kerstdag dit jaar goed met een uitgebreid kerstontbijt bij het beste strandrestaurant in Hoek van Holland – FFTijd. De perfecte plek om bij elkaar te komen met het hele gezin in een gezellige kerstsfeer.

Bij aankomst ontvangt u een heerlijk glas bubbles waar na u verder kunt genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Het ontbijtbuffet bestaat uit:

  • Diverse warme en koude gerechten
  • Boeren yogurt en melk, muesli, cruesli, droog en vers fruit
  • Eieren bereid zoals u het wil
  • Een uitgebreid assortiment aan luxe vleeswaren, kaas, vis- en vegetarische soorten beleg
  • Verschillende soorten vers brood
  • Zoete broodjes en dessert

Er zijn nog een aantal plekken vrij  reserveer snel!

Het beste kerstontbijt buffet met het hele gezin

Ben je op zoek naar een plek om Kerstmis te vieren met het hele gezin inclusief jonge kinderen? Bij strandrestaurant FFTijd zullen kinderen zich niet te vervelen aan tafel. Ze kunnen buiten spelen op een opblaasbare speeltuin of spelen met divers speelgoed in de speelhoek binnen.  We bieden ook speciale kerstactiviteiten, zoals het maken van kersttekeningen en het versieren van kerstkoekjes. Het ontbijtbuffet biedt ook keuzes voor jongere kinderen, zodat ze een heerlijk ontbijt kunnen samenstellen.

Een hele dag plezier op het strand tijdens kerstmis!

FFTijd biedt een echte kerststal op het strand met echte beesten.  De kerststal is de hele dag beschikbaar voor bezoekers . Neem foto’s, speel verantwoord met de dieren en voed ze!  Geniet daarna van een warm drankje of een hapje in ons strandrestaurant! Wordt het laat? Kom dan bij ons voor een feestelijk luxe kerst dinerbuffet.

Het kerstdiner loopt snel vol, dus reserveer snel!

Bent u geïnteresseerd in andere arrangementen buiten kerstmis?

We bieden het hele jaar door verschillende activiteiten voor grotere en kleinere groepen, winter workshops culinaire workshops en meer . Wil je meedoen? Bekijk dan onze arrangementen pagina. Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek was? Vraag ons dan om een brochure of neem contact met ons op.

Wil jij je nieuwe jaar goed beginnen?

Doe dan mee met de nieuwjaar duik op het strand van Hoek van Holland. Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden – info@nieuwjaarsduikhoekvanholland.nl