info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Wat is er allemaal te beleven?

Of je nou van plan bent om een strandvakantie naar het Nederlandse strand te boeken of gewoon lekker een dagje erop wilt: Hoek van Holland Beach is the place to be. Want echt iedereen heeft baat bij een dagje strand. Hoek van Holland is een bijzondere, bruisende kustplaats en staat bekend om zijn mooie strand. Bij Hoek van Holland Beach is voor jong en oud van alles te beleven. Wij zetten de belangrijkste tips en trips in Hoek van Holland en omgeving graag voor je op een rijtje.

Het mooie zandstrand van Hoek van Holland Beach

Het strand van Hoek van Holland is 3,5 kilometer lang en 250 meter breed, één van de breedste stranden van Nederland. Hoek van Holland Beach bestaat eigenlijk uit drie gebieden. Het ‘grote’ strand is de plek waar de beachclubs zijn en strandevenementen plaatsvinden. Het ‘Hoekse’ strand is het walhalla voor watersporters. Houd je meer van wandelen? Daar leent het noordelijke strand zich uitstekend voor.

Ook niet onbelangrijk: Hoek van Holland Beach is in het bezit van een vier sterren plaquette van de Stichting Nederland Schoon. Ga je naar het strand, dan weet je dat het schoon is.

 

 

 

  • Tegenwoordig is Hoek van Holland ook te bereiken per Metro
  • Hoek van Holland is heel het jaar leuk
  • In de duinen van Hoek van Holland kun je stokstaartjes tegenkomen!
  • Hoek van Holland heeft de leukste strandtenten, waaronder FF Tijd!

De Koningin Emmaboulevard

Deze boulevard gaat gepaard met een heleboel gezelligheid. Daar staat ze om bekend. Vanaf de Koningin Emmaboulevard heb je een geweldig uitzicht over de mooie omgeving. Tijdens een wandeling kun je genieten van de bijzondere kunstwerken en de sfeervolle vuurtoren ‘Het Hoge Licht’. Combineer een bezoekje aan de boulevard zeker met lekker pierewaaien op de Noorderpier. (Afbeelding van Rotterdam Tourist information).

Watersporten

Op Hoek van Holland Beach kun je je als watersporter prima uitleven. Het strand leent zich uitstekend voor diverse watersporten. Denk aan surfen, kiten, paddleboarden, zeilen en vliegeren. Er zijn verschillende watersportverenigingen en surfscholen die jou graag de fijne kneepjes van het watersportvak leren.

Gezellige beachclubs

Hoek van Holland Beach is zowel onder Nederlanders als toeristen populair door de gezellige beachclubs. Want hoe heerlijk is het om voor, tijdens of na een dagje strand te genieten van een lekkere lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel? Ben je op zoek naar een gezellige beachclub? Dan kan en mag Strandclub ff-Tijd echt niet ontbreken. Strandclub Ff-Tijd is één van de mooiste locaties op Hoek van Holland Beach met prachtig uitzicht op de haven. Dé plek om in elk jaargetijde lekker ff tijd voor jezelf en elkaar te nemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Reserveer nu!

Het Keringshuis & geschiedenis

Het Keringshuis is erg interessant voor iedereen die wil weten, ervaren en beleven hoe men in het waterrijke Zuid-Holland toch de voeten droog houdt. Ontdek hoe de oh zo belangrijke Maeslandkering werkt of ga samen met de (klein)kinderen op de waterspeelplaats zelf met water en zand aan de slag.

Hoek van Holland kent een rijke geschiedenis. En veel van die geschiedenis is nu ook nog terug te zien en vinden in diverse musea. Daar kun je kennismaken met de geschiedenis van Hoek van Holland. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, dan wil je vast en zeker een bezoekje brengen aan Fort 1881. Een fort dat eind negentiende eeuw gebouwd werd ter bescherming van de Rotterdamse haven. (rechten afbeelding van het kering huis)

Rondvaarten

Wist je dat Hoek van Holland bij de gemeente Rotterdam hoort? Hoe leuk is het dan om te ervaren hoe groot de Europoort en de Europa havens (één van de grootste havens van Rotterdam) daadwerkelijk zijn? Tijdens deze rondvaart zie je schepen die groter zijn dan een gemiddeld flatgebouw. Neem voor een bijzondere rondvaart de Fast Ferry vanuit Hoek van Holland naar de Maasvlakte. Onderweg zie je de grootste zeeschepen en eenmaal aangekomen op de Maasvlakte heb je tal van mogelijkheden. Geniet van het Maasvlaktestrand, leer meer over de ontwikkeling van de haven in FutureLand of verken al fietsend of wandelend de prachtige omgeving.

Tripjes

Met een rondvaartboot is een uitstapje naar Rotterdam een belevenis op zich. Als je even genoeg hebt van al dat zand tussen je tenen dan is Hoek van Holland Beach goed te combineren met een uitstapje naar deze interessante stad. De Lonely Planet koos een paar jaar geleden Rotterdam als een van de tien meest interessante steden dus dit is een ‘must visit city’. Of je nou van kunst en cultuur, interessante bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes, bijzondere architectuur of shoppen houdt: Rotterdam is echt de moeite waard. Al met al genoeg te beleven in en rondom Hoek van Holland. Zwemmen, zonnen, spelen, eten, en borrelen. Dát is Hoek van Holland Beach. Kortom groots genieten! Wil je Hoek van Holland op zijn mooist zien? Dan moet je toch echt naar FF Tijd, zien we je snel?

Contact