info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

🌷🐰 Welkom bij de Paasbrunch bij Strandrestaurant FFtijd in Hoek van Holland! 🐣🌊

Dit Paasweekend nodigen we je uit om samen met ons de vreugde van het voorjaar te vieren met een onvergetelijke Paasbrunch aan de prachtige kust van Hoek van Holland. Ontsnap aan de dagelijkse routine en verwen jezelf met een feest van smaken en een adembenemend uitzicht op de Noordzee.

🍽️ Culinaire Verwennerij: Onze getalenteerde chef-koks hebben een exclusief Paasbrunchmenu samengesteld, met een harmonieuze mix van verse, lokale ingrediënten. Geniet van een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten en hartige lekkernijen

🌞 Strandbeleving: Na de brunch nodigen de uitgestrekte stranden van Hoek van Holland uit tot een ontspannen wandeling of een verfrissende duik. Laat de kinderen deelnemen aan een vrolijke paaseierenjacht terwijl jij geniet van de zon, de zee en de frisse zeelucht.

📅 Wanneer? Op 31 Maart en 1 April openen wij onze deuren vanaf 10:00. Reserveer nu jouw tafel, want plaatsen zijn beperkt en we willen graag samen met jou de magie van Pasen vieren.

Beleef de betovering van Pasen aan de kust van Hoek van Holland en maak van deze feestelijke gelegenheid een moment om te koesteren. Reserveer vandaag nog en sluit je aan bij Strandrestaurant FFtijd voor een Paasbrunch die je smaakpapillen betovert en je hart verwarmt. 🌸🐇🌊