info@fftijd.nl +31(0)174 38 33 41
Offerte
Offerte

09:00 tot 17:00

Kerst Ontbijt en Lunch op het strand

Kerst is een van de leukste tijden van het jaar. Het moment voor de hele familie om bij elkaar te komen en gezellige tijd samen te hebben onder het genot van een hapje en een drankje in heerlijke kerstsferen ongedwongen genieten samenhangend met gesprekken over hoe het jaar is geweest.  Brengt u feestdagen met een gerust hart door en geniet van alle gezelligheid! Bekijk hier onze winterkaart!

Winter Menukaart

Kerst met de hele familie in Hoek van Holland

Ben je op zoek naar een plek om Kerstmis te vieren met het hele gezin inclusief jonge kinderen? Bij strandrestaurant FFTijd hoeven kinderen zich niet te vervelen aan tafel. Ze kunnen buiten spelen op een opblaasbare speeltuin of spelen met divers speelgoed in de speelhoek binnen. We bieden ook speciale kerstactiviteiten, zoals het maken van kersttekeningen en het versieren van kerstkoekjes. Het winterkaart en kerst dinerbuffet biedt ook keuzes voor jongere kinderen, zodat ze een heerlijk diner kunnen samenstellen.

Vanaf 17:00

HET BESTE KERST DINERBUFFET MET DE HELE FAMILIE

Wilt u jullie kerst 2021 buiten de deur vieren of wilt u zelf niet uren in de keuken staan maar wel met de hele familie genieten van een luxe kerst dinerbuffet? Dan kunt u ook komen genieten van een uitgebreid feestelijk kerstdiner van strandrestaurant FFTijd. Wij zorgen voor alles, ook het entertainment

Bespaar een flink aantal uren in de keuken en schuif aan bij een van de kerstbuffetten van FFTijd! Zo kunt u genieten van onze uitgebreid feestelijk diner buffet die bij elke smaak past. Maak keuze van warme- en koude, tot aan vis-,vlees- en vegetarische gerechten.  Zijn er personen met allergieën in de familie? Dat is geen probleem, geef het bij het reserveren door zodat onze chef-kok hier rekening mee kan houden. Zo kan iedereen onbeperkt genieten van al het lekkere eten en spetterend dinerbuffet.

Vanaf 17:00

Kerst dinerbuffet bij FFTijd op het strand in Hoek van Holland

Bij aankomst ontvangt u een heerlijk glas bubbles, waarna u verder kunt genieten van ons uitgebreide dinerbuffet. Het kerst dinerbuffet bestaat uit:

Koud Buffet : 

Luxe soorten brood met verschillende soorten smeersels, Runder carpaccio fijn garnituur van bieslook, sjalot, spekjes, rucola en aceto balsamico, Ham met meloen Serrano ham met 3 soorten meloen, Vlees plateau iberico ham, wild pate, chorizo, Vis plateau  gerookte zalm, Hollandse garnalen, Peper Makreel, Winterse Salade  rode kool, rozijnen, pecan noten, sinaasappel dressing, kaas en rucola., Groene salade   sla, komkommer , tomaat , crotons, yoghurt dressing , biet, asperge.

Warm buffet : 

Truffel-aardappel soep ( uitgeserveerd) , Varkenshaas met champignonroomsaus , Diamanthaas  met Stroganoff saus , Stoofvlees met jus , Ribfingers met oosterse saus, bosui, rode peper , Huis gerookte zalm met dille Saus , Pasta gamba pesto, knoflookolie, rode peper. , Luxe groenten rode kool, zuurkool met ananas, Wok groenten, Diverse bijgerechten

Dessert : 

Gemarineerde peer met vanille sabayon, kaneelijs, crumble, atsina.

Buffet : 31,50 p.p. / Kinderbuffet : 18,50 p.p.

Geïnteresseerd in andere arrangementen buiten kerstmis?

We bieden het hele jaar door verschillende activiteiten voor grotere en kleinere groepen, winter workshops, culinaire workshops en meer . Wil je meedoen? Bekijk dan onze arrangementen pagina. Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek was? Vraag ons dan om een brochure of neem contact met ons op.

 

Winter Workshops