Creative workshops

/Creative workshops
Creative workshops 2019-03-23T20:20:11+00:00

creative workshops Hoek van Holland

SCHILDEREN

Schilderen mag natuurlijk niet ontbreken in de serie creatieve workshops. In deze workshop gaat u aan de slag met een eigen schilderij. Na een korte introductie over schildertechnieken, perspectief en compositie werkt ieder aan zijn eigen schilderij. Op het strand van Hoek van Holland krijgt u genoeg inspiratie voor een geweldig schilderij.  Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf
25,00 p.p

MOZAIEK MAKEN

U waant zich even in het Barcelona van Gaudi. Met het kleurige Parc Guell in gedachten, componeert u een fraai mozaïek dat voor het werk van de meester niet onderdoet. Iedereen ontwerpt en legt een mozaïek paneel met als resultaat: een schitterend werkstuk én een plezierige en gemoedelijke dag. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 25,00 p.p

creatieve workshop strand hoek van holland

THEATER WORKSHOP

Op werk als privé zijn er verschillende rollen die je kunt aannemen. Die van acteur, regisseur, toeschouwer of recensent. In deze theater workshop ga je op zoek naar jouw rol in het team en experimenteer je met de andere rollen. Een vleugje theater, energieke, grappige opdrachten maar ook een inspiratiespel waarin je nieuwe en onverwachte kanten van collega’s te weten komt! Communicatie, samenwerken en plezier maken zijn de speerpunten. Uitdagend, leuk en inspirerend! Van 5 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 29,50 p.p

IMPROVISATIE WORKSHOP

Zowel op werk als privé zijn er verschillende rollen die je kunt aannemen. Die van acteur, regisseur, toeschouwer of recensent. In deze theater workshop ga je op zoek naar jouw rol in het team en experimenteer je met de andere rollen. Een vleugje theater, energieke, grappige opdrachten maar ook een inspiratiespel waarin je nieuwe en onverwachte kanten van collega’s te weten komt! Communicatie, samenwerken en plezier maken zijn de speerpunten. Uitdagend, leuk en inspirerend! Van 5 tot 30 personen. Tijdsduur 3,5 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 29,50 p.p

POWER YOGA

Zoals de naam al doet vermoeden is Power Yoga een krachtige en dynamische vorm van yoga. Het woord power staat echter eerder voor energie dan voor kracht of macht. Power Yoga is een westerse variant van Ashtanga Yoga. Leuk om te doen als vrijgezellenfeestje maar ook zeker met je collega’s wat een positieve invloed op de (onderlinge) werksfeer gaat opleveren. Vanaf 15 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 22,50 p.p

MASSAGE

Wilt u ook de fijne kneepjes van het vak leren? Ontdek hoe je op een eenvoudige en laagdrempelige manier enkele fijne technieken uit de ontspanningsmassage kunt leren. Ideaal voor als je wel wat ontspanning kunt gebruiken. In de workshop geef én ontvang je een massage van de nek en de schouders. Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 20,00 p.p

HOELAHOEP

Dit is wel een hele vrolijke activiteit! Met zijn allen leren hoelahoepen met je voeten in het zand! Onze workshop hoelahoep zorgt meteen voor een leuke sfeer. Ervaring heb je niet nodig, en alle leeftijden kunnen meedoen. Voor de mannen hebben we speciale off body bewegingen! De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels. Doordat je creativiteit wordt geprikkeld geeft het veel energie en wordt er een hoop afgelachen tijdens deze workshop! Van 5 tot 100 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs op aanvraag 25,00 p.p.
BROCHURE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN