info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

WIE KENT DE BESTE KERSTFILMS? WIE ONDERSCHEIDT MYTHES VAN WAARHEID IN KERSTVERHALEN? WIE ZINGT HET HARDST MEE MET MARIAH CAREY EN KAN GEMAKKELIJK DE NAAM VAN ELK KERSTLIED NOEMEN? Ervaar dit alles in een feestelijke kerst- en wintersfeer tijdens onze kerstquiz. Als je op zoek bent naar een gezellige pubquiz voor de kerst- en wintermaanden, dan heb je het gevonden! Onze quizmaster gekleed als de Kerstman en zijn elfen als puntenaftellers zullen je avond of middag opvrolijken met onze kerstquiz. We hebben muziekronde, fotorondes, kennisonderdelen en nog veel meer. Het is leuk voor jong en oud, mannen en vrouwen. Verdeeld in teams gaan jullie de strijd aan voor een leuk kerstcadeau als prijs!

WAAROM KIEZEN VOOR DE KERSTQUIZ?

  • Toepasselijk in een van de gezelligste tijden van het jaar.
  • Een perfecte afsluiting van het jaar.
  • Knus en gezellig binnen bij de kerstboom.
  • Een quizmaster verkleed als de Kerstman en een puntenteller als een elf om de feeststemming te verhogen.

Vanaf 20 personen.

Tijdsduur: 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Vraag offerte aan

UNIEKE KERSTBELEVING

Breng de kerstsfeer alvast naar uw bedrijf of team met onze kerstquiz. Het is de perfecte manier om het jaar leuk af te sluiten. Zelfs de grootste Grinches in uw team zullen ervan genieten!

ENTERTAINMENT

Onze quizmaster, verkleed als de Kerstman, brengt jullie helemaal in de kerstsfeer en maakt er een geweldige show van. De hulp-elf(en) staan klaar om antwoorden op te halen, punten te tellen en valsspelers te ontmaskeren.

TEAMBUILDING

Onderverdeeld in teams zullen jullie strijden om het cadeau dat onder de kerstboom ligt te winnen. Onze vragen testen jullie kennis op alle gebieden van kerst, dus elke teamgenoot kan gezellig meedoen. Samenwerking is de sleutel tot succes in deze quiz.

Vraag offerte aan