info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Ben jij een echte avonturier? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en de verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. We starten pas met de tocht indien de captains overweg kunnen met de GPS-apparaten.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dit mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Hoek van Holland was onderdeel van de door Hitler aangelegde Atlantik Wall. Daardoor beschikt Hoek van Holland over talloze bunkers welke stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze tocht kom je langs een aantal van deze bunkers. Hierbij horen enkele opdrachten. Vervolgens gaan jullie verder door de bossen en duinen om verschillende opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. De tocht eindigt met boerenbeachgolf. Schop jij een hole in one?

Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!

 

Offerte aanvragen

Programma GPS-tocht / dropping

Het programma kan zelf worden ingedeeld en kan gecombineerd worden met andere activiteiten.

  • Ontvangst
  • Uitleg GPS
  • GPS-tocht met 2 teambuildings opdrachten en boeren beachgolf
  • Prijsuitreiking
  • Eventueel BBQ of een drankje

Tijdsduur: 2 – 3 uur