info@fftijd.nl +31(0)174700208
Offerte
Offerte

Oostenrijkse gezelligheid

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid gewoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig ski dorp omringt door allerlei uitdagende Après-ski games. Wordt jij de nieuwe Après-ski koning/koningin op het strand van Hoek van Holland?

Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams, om zo de strijd met elkaar aan te gaan. Kan jij samen met je team de typische Oostenrijkse uitdagingen aan?

De Après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid, lol.

Teambuilding met een hoog fun gehalte wat de onderlinge band van uw collega’s versterkt, wat weer een extra toevoeging heeft op het werk! Leer uw collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien!

Bind de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse dorpen, wordt jij met je team de winnaar van al deze dorpen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen!

Vanaf 10 personen.

Tijdsduur: 2 uur. Inclusief begeleider.

Vraag offerte aan

Prijsuitreiking Winterwonderland:

Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s,
  • Sla zo snel mogelijk de spijker op de kop,
  • Vang jij de ijspegel?

Zijn jullie de echte kroegtijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar door de meeste punten te halen met het bierpulschuiven.

Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken?

Vraag offerte aan