Actieve workshops

/Actieve workshops
Actieve workshops 2019-03-23T20:24:34+00:00

steps

STEPTOCHT

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Hoek van Holland op de stoere kickbike steps? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Hoek van Holland verkennen. Vanaf 10 personen. Tijdsduur van deze activiteit is 2 uur en inclusief begeleider.

Prijs vanaf
29,50 p.p

fietsen

FIETSTOCHT

FF Tijd organiseert informatieve en originele fietstochten door Hoek van Holland. Een deskundige gids wijst u de weg door deze groene en ook oranje stad met zijn bekende gebouwen en enorme geschiedenis!

Hoek van Holland: vanaf 10 personen. Tijdsduur 2,5 uur. Inclusief drankje en versnapering. Inclusief begeleiding.

Prijs vanaf 29,50 p.p

wandelen

WANDELING

Wandelen door de duinen Hoek van Holland naar het Westland? Naar de Nieuwe Waterweg? Samen met collega’s alle bijzondere plekjes verkennen? In deze wandeling ontdekt u het eigen verhaal van Hoek van Holland. Vanaf 10 personen te boeken. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 15,00 p.p

skating

SKATE/LONGBOARD

Op snelle inline-skates of een stoer longboard door bruisend Hoek van Holland!  Onder begeleiding leert u naast skaten/longboarden Hoek van Holland kennen.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 25,00 p.p

nordic walking

NORDIC WALKING

Gewoon gaan lopen met stokken is simpel. Echter om de juiste techniek van NordicWalking onder de knie te krijgen en voor het uiteindelijk gewenste effect is professionele begeleiding nodig. Wist u dat u bij juiste uitvoering van deze techniek 90% van uw spieren gebruikt?

Vanaf 20 personen. Tijdsduur 2 uur. Inclusief begeleider.

Prijs vanaf 7,50 p.p
BROCHURE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN